Новости

Известување за привремена промена на официјалната електронска комуникација

Поради промена во условите и сервисите за користење на официјалната електронска комуникација на Општина Пробиштип, од 27 Јуни 2022 година, e-mail адресата info@probistip.gov.mk и сите e-mail адреси што го користат домеинот probistip.gov.mk, одреден период нема да бидат во употреба. Сите пораки испратени на e-mail адресите кои го користат домеинот probistip.gov.mk нема да бидат примени. До целосно враќање на услугите сите […]

СООПШТЕНИЕ – Прскање против комарци на ден 22.06 2022 година

  На ден 22.06 2022 година во раните утрински часови во периодот од 05:00 часот до 08.00 часот на територијата на општина Пробиштип ќе биде извршено авионско третирање против возрасни комарци. Акцент ќе биде ставен на Пробиштип и Злетово , а ќе бидат опфатени и местата долж течението на река Киселица од Приградска населба Пробиштип […]

СООПШТЕНИЕ – Прскање против комарци 20-21 јуни 2022 година

СООПШТЕНИЕ Прскање против комарци 20-21 јуни 2022 година   На ден 20.06 и 21. 06 2022 година (вечерта-понеделник кон вторник) во текот на ноќта до раните утрински часови во периодот од 23-08 часот на територијата на општина Пробиштип ќе биде извршено прскање од земја против возрасни комарци. Акцент ќе биде ставен на Пробиштип и Злетово […]

Повеќе