Сите граѓани на градот Пробиштип и околината по сите можни протоколи (маски, растојание и дезинфекција) се поканети да изберат со која вакцина ќе се вакцинираат против глупоста, политиката, тик токот, учебниците, кинезите и лилјаци, Бил Гејц, 5џи, од машки глупости, од женски глупости, од инфлуенсерки, од мрзата, од завидлук, од оговарање од Вести на Тв, од макфест во Штип 🙂 и од се останато што ве мачи. Ваксајн ис каминг.
MG1