Денес, (26.12.2017 г.) дечињата од ЈОУДГ „Гоце Делчев“,  корисниците во  Дневниот центар за лица со телесна или ментална попреченост и учениците од паралелката за деца со посебни потреби при ООУ„Браќа Миладиновци“ од Пробиштип, на градоначалникот Драган Анастасов, му ги честитаа Новогодишните и Божиќните празници, со рецитали и новогодишни песни му посакаа среќна и успешна година.

Градоначалникот ѝм посака среќни и весели детски денови и ѝм додели подароци.

poseta probistip (2) poseta probistip (3)