Поради промена во условите и сервисите за користење на официјалната електронска комуникација на Општина Пробиштип, од 27 Јуни 2022 година, e-mail адресата info@probistip.gov.mk и сите e-mail адреси што го користат домеинот probistip.gov.mk, одреден период нема да бидат во употреба.

Сите пораки испратени на e-mail адресите кои го користат домеинот probistip.gov.mk нема да бидат примени.

До целосно враќање на услугите сите потребни информации и официјалната комуникација ќе се одвива преку e-mail адресата opstina.probistip@gmail.com

Ви благодариме на разбирањето.