По повод Новогодишните и Божиќните празници Градоначалникот на општина Пробиштип, Драган Анастасов подари новогодишно пакетче на секое дете од ЈОУ ДГ „Гоце Делчев“ од Пробиштип.

За прв пат, Општина Пробиштип реши да ги изненади сите дечиња на последниот работен ден од старата година и да им посака среќни и весели детски денови.

paketce2