Human art gallery, весели пуканки – pop corn и stick man се трите маски победнички на Злетовскиот маскенбал. Овие три маски ќе бидат дел од Пробиштипскиот маскенбал 2019. И годинава на Злетовскиот маскенбал беше мошне интересно, а имаше и голем број најразлични маски, сепак убедлива победа освои маската “Human art gallery” на креативниот ментор Емил Спасовски.

Maskenbal zletovo 1 Maskenbal zletovo 3 Maskenbal zletovo 4 Maskenbal zletovo 5