Известување за намера за изведување на проект

Листа за проверка за определување на обемот на оцената на влијанието врз животната средина

Известување од Градоначалникот на општина Пробиштип

Последни новости и соопштенија

Оглас за јавно наддавање издавање под закуп на локации за поставување на рекламни паноа – билборди

Врз основа на член 66 став 1 од Законот за локалната самоуправа(Службен весник на РМ бр.5/2002) и Одлуката за спроведување постапка за издавање под закуп…

PROBISTIP SUMMER FESTIVAL 2015

На 24 и 25 јули во Пробиштип по втор пат ќе се одржи „Probistip summer festival“. Фестивал на пивото, скарата и добрата музика.  Минатата година…

Објави за продажба на државно градежно земјиште

Објава бр.33

ОБЈАВА број 33 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање во Општина Пробиштип. Objava 33 objava 33…

Објава бр.32

ОБЈАВА број 32 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање во Општина Пробиштип. 1. Objava 32(2) 2.…

Линкови