Општина Пробиштип во соработка со ООУ „Браќа Миладиновци“ и Детската градинка „Гоце Делчев“ го одбележа Денот на победата над фашизмот и Ден на Европа.

den na evropa 2019 2 den na evropa 2019 3 den na evropa 2019 4