Ненадејно не напушти нашата почитувана пензионирана  колешка Невенка Нотевска.

Зад себе остави неизбришани траги од нејзиното општествено работење. Во текот на својата кариера беше на повеќе високи функции.  Секретар на „Рудници Злетово“ Пробиштип,  Секретар на Совет на Општина Пробиштип во периодот 1996-2001 година, во два мандата Секретар на Општина Пробиштип и Раководител на Одделение за правни работи.
Почивај во мир драга наша Невенка,  драга колешка и пријателка!