Почитувани,
Ве известуваме дека манифестацијата „Дефиле на матуранти“, на која по повод завршувањето на средното образование на 60 – та генерација на матуранти во СОУ „Н.Н. Борче“, Oпштина Пробиштип ја организира дванаесет години по ред, ќе се одржи на ден 16.05.2024 година (четврток) на секундарниот градски плоштад со почеток во 20 часот.

ОПШТИНА ПРОБИШТИП
Одделение за јавни дејности