По повод 8-ми декември, св. Климент Охридски, на 06.12.2019 година, во холот на Дом на културата „Злетовски рудар“, со почеток во 12 часот ќе биде организирана изложба на фотографии со мотиви на Пробиштип и на нашата општина, а на истата ќе бидат доделени наградите на наградените на Конкурсот за најдобра фотографија.

Сите љубители на убавата фотографија ќе имаат убава можност да го видат нашиот град и општината од еден друг агол преку објективот на фотографите.

Microsoft Word - Наградени-Фото-конкурс-2019.doc

ОПШТИНА ПРОБИШТИП
ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ЈАВНИ ДЕЈНОСТИ