Повик за аплицирање за Проектот на УСАИД за граѓанско учество
LEAD MK е стипендирана програма и преставува современа програма за лидерство и застапување за младите на возраст 18-25, со цел да ги подобрат своите вештини и знаења, и преку нив да придонесат за позитивен развој на своето опкружување.

Апликациската форма и целосниот повик за апликации може да го најдете во прилог на овој меил, но и на нашата веб страна.

Повикот за апликации е отворен до 4 октомври, 12:00 на пладне.