Покриен пливачки базен во О.О.У. “Никола Карев” – Пробиштип

Распоред на групи за пливачка школа 2017

Почеток:

1 група – 20.07.2017 (Четврток) од 17:00ч.

2 група – 20.07.2017 (Четврток) од 18:00ч.

3 група – 21.07.2017 (Петок) од 17:00ч.

4 група – 21.07.2017 (Петок) од 18:00ч.

plivacka skola raspored