Општина Пробиштип на ден 28.04.2018 година (сабота) од 10:00 до 13:30 часот организира „Отворен ден со граѓаните на општина Пробиштип„, на кој граѓаните ќе имаат можност да разменат идеи, проекти или да решат конкретни случаи со Градоначалникот.