По повод завршувањето на средното образование на 54-та генерација на матуранти во СОУ „Н.Н. Борче“, Oпштина Пробиштип, на ден 17.05.2018 година (четврток), на Секундарниот градски плоштад, со почеток во 20:30 часот, осми пат по ред  ја  организира манифестацијата „Дефиле на матуранти“.

Дефилето ќе се одржи на потегот од  Секундарниот градски плоштад до Хотел Сан Нико, каде и  ќе се одржи матурската прослава.

 

ОПШТИНА ПРОБИШТИП
Одделение за јавни дејности

maturanti