• јули 28, 2017
  • 21:00
  • Градски пазар - Пробиштип

На 27,28 и 29 јули во Пробиштип по четврт пат ќе се одржи „Probistip Summer Festival 2017“. Фестивал на пивото, скарата и добрата музика.
Локација: Градски пазар – Пробиштип

На 27 Јули (четврток) настапуваат:
– Ретро вечер (опфат на 80-те години)
• 21.00………………..Драган Б. Костиќ
• 23.00………………..Драган Мијалковски

На 28 јули (петок):
• 22.00………………. Анета и Молика
• 23.30……………….Викторија Лоба
• 01.00……………….Ареа

На 30 јули (сабота) настапуваат:
• 21.30……………….Антонија Ангеловска
• 22.00……………….Адријана Јаневска
• 23.30……………….Тамара Тодевска
• 01.00……………….Нокаут
Фестивалот е во организација на Општина Пробиштип. Покровител на настанот е Општина Пробиштип. Генерален спонзор – Прилепска пиварница.

На едно место ќе има вкусна скара, пиво и добра музика, предуслов за одлична забава. Пробиштип 27,28 и 29 јули – „Probistip summer festival 2017“

На едно место ќе има вкусна скара, пиво и добра музика, предуслов за одлична забава.