Бесплатен Интернет клуб
За да се следат новите трендови и информатичкиот развој и за да се доближат што повеќе до граѓаните на општина Пробиштип, целосно е опремен нов бесплатен интернет клуб кој се наоѓа во просториите на Домот на културата “Злетовски Рудар“. Клубот е дел од проектот на Владата за отворање на бесплатни интернет клубови низ републиката.