Прскање против комарци

На ден 13.07.2017 година во раните утрински часови во периодот од 00 – 06 часот на територијата на општина Пробиштип ќе биде извршено трето по ред теристичко третирање против возрасни комарци

Прскање против комарци

На ден 05.07.2017 година во раните утрински часови во периодот од 00 – 06 часот на територијата на општина Пробиштип ќе биде извршено второ по ред теристичко третирање против возрасни комарци.

Повик за поднесување на понуди (Реконструкција на дел од улица Гоце Делчев)

Повик за поднесување на понуди (ППП) – Купување
Име на проект: Проект за подобрување на општинските услуги

Извор на средства: 8158MK

Број на договор: MSIP-MUN-PRB-SH-10

Датум на објавување на повикот: 10.05.2017 година

Општина Пробиштип ве повикува да ја доставите својата понуда за следните работи: Реконструкција на дел од улица Гоце Делчев во Пробиштип.

Повик за поднесување на понуди Гоце Делчев-MSIP-MUN-PRB-SH-10 odobren