• август 28, 2018
  • 19:00
  • Ракометно игралиште

По повод 28ми Август „Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица)“ и Денот на рударите, традиционално, општина Пробиштип организира турнир во мал фудбал. Сите заинтересирани екипи да се пријават најдоцна до 13.08.2018 год. (понеделник) до 19.00 часот, кога и ќе се изврши извлекувањето на екипите.

Награди
– 1во место – 50.000 денари
– 2ро место – 20.000 денари
– Најдобар стрелец – 3.000 денари
– Најдобар голман – 3.000 денари

Учество: 2500 денари

Пријавување:
Тихи Василевски (078-387-765)
Ивица Глигоровски (078-444-040)

turnir fudbal probistip 2018