Известување за намера за изведување на проект

Листа за проверка за определување на обемот на оцената на влијанието врз животната средина

Известување од Градоначалникот на општина Пробиштип

Последни новости и соопштенија

ЈАВЕН ОГЛАС до евидентираните невработени лица за вклучување во Програмата „Општинско -корисна работа„

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Општина Пробиштип, АВРМ и УНДП Оперативниот план на Владата на РМ за активни програми и мерки за вработување…

Известување од Градоначалникот на општина Пробиштип

Почитувани сограѓани, Како Градоначалник на општина Пробиштип моја основна задача е грижата за нашата општина. Во текот на изминатите неколку месеци имавме можност да слушнеме…

Објави за продажба на државно градежно земјиште

Објава бр.33

ОБЈАВА број 33 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање во Општина Пробиштип. Objava 33 objava 33…

Објава бр.32

ОБЈАВА број 32 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање во Општина Пробиштип. 1. Objava 32(2) 2.…

Линкови